So this is christmas

And what have you done? Another year over....

Nu är det, igen, ett år sedan jag uppdaterade här. Det börjar nånstan kännas som en tradition att uppdatera denna blogg när julen närmar sig. Bloggen som ingen läser, och som jag tvivlar på någon kommer ihåg. Det var väl ungefär 2 och ett halvt år sedan Jag och sara startade den och promotade på bilddagboken haha.

Mycket har hänt. När jag lämnade er som ne riktigt jävla cliffhanger förra året hade jag just bokat biljett till Nice, France. Jag åkte, kom fram, bodde hos en engelsk mamma med två barn. Sheila var hemmafru men oj vad strssad hon var och oj vad lite tid hon hade. Mycket jobbigt att gå promenader med sina grannar, gå ut i monaco med sina väninnor och hälsa på sin man i Genéve. När jag tänker efter nu var hon väldigt gullig och jag blev ju alltid bjuden och fick väldigt bra betalt, men jag måste erkänna att Au Pair livet inte passade mig utmärkt. Jag brukar skilja på själva Au Pair-grejen och hur det var att bo i frankrike.

I allafall, Min vistelse i frankrike varade från 7 Januari 2009 till 10 Juni 2009. Och jag hann med B.l.a:

fest, stress, cykel, bil, Monaco, Nice, shopping (mest hm...), norskar, danskar, svenskar, engelsmän,australienare, Roadtrip till Italien, weekend uppe i bergen, Ilse Honorét på nationaldagen, Fest i Du Var, Franska, Antibes, Juan les Pines, Valbonne, galna au pair familjer, galna au pairer, besök från sveroge, Summer fête, In To The Woods-high school musical.

Besök, här i Monaco!

Fick besök

Nu är jag i allafall hemma igen. under sommaren har jag i alla fall hunnit med: ridläger, simskolan, Barcelona, födelsedag, Berlin.

Det kan hända att jag uppdaterar igen innan jul.
Hej så länge!


RSS 2.0